We are always on the lookout for talented and passionate individuals to join our growing team!

About Us

KC Legal is a young and ambitious team. We work in an international environment where we challenge to excel and where find enthusiasm in our work.

We currently have 3 vacancies. Vacancy texts are in Dutch:

Senior International Tax Manager

De vacature

KC Legal is op zoek naar een Senior International Tax Manager (3-6 jaar ervaring).

Over KC Legal

KC Legal is een vooraanstaand internationaal belastingadvieskantoor gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. Ons jonge, dynamische en ambitieuze team werkt intensief samen om onze cliënten maatwerk te leveren van de hoogste kwaliteit.

Profiel

Ben jij een doorgewinterde en ondernemende senior fiscalist met affiniteit voor ondernemers en hun organisaties? Dan ontmoeten we je graag!

We vinden het belangrijk dat je goed in ons team past, je bent ambitieus en hebt uiteenlopende interesses. Wij zoeken iemand die gemotiveerd is om ons te helpen de marktpositie van ons kantoor verder uit te bouwen.

Ons adviesteam behartigt de fiscale belangen van Nederlandse en buitenlandse middelgrote tot grote (beursgenoteerde) ondernemingen op het gebied van onder meer vennootschapsbelasting, verrekenprijzen, omzetbelasting en overdrachtsbelasting.

Je werkt samen met een senior belastingadviseur/fiscaal partner en bent verantwoordelijk voor onze cliënten zowel inhoudelijk als in het onderhouden en verdiepen van de relatie. Je bent flexibel en kan je aanpassen aan nieuwe juridische uitdagingen. Je bent goed in netwerken en het opbouwen van duurzame relaties. Op ons kantoor coach je ook junior en jongere collega’s.

Functie eisen
 • Je hebt tussen de 3-6 jaar werkervaring in een internationale belastingadviesorganisatie;
 • Je hebt een master Fiscaal Recht of Fiscale Economie;
 • Je bent klantgericht, analytisch en een creatieve denker;
 • Je bent goed in het oplossen van problemen en houdt van uitdagingen;
 • Je spreekt en schrijft goed Engels.
Wat bieden wij jou?
 • Een uitdagende omgeving met internationaal fiscaal werk van hoge kwaliteit;
 • Een interessant klantenbestand van (beursgenoteerde) Nederlandse en buitenlandse multinationals;
 • Een team van zeer gemotiveerde, deskundige collega’s.
 • Een focus op persoonlijke groei;
 • Interne en externe cursussen om professionele vaardigheden verder te ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
Meer informatie of solliciteren?

Wil jij werken bij KC Legal als International Tax Manager? Stuur dan een e-mail naar Rianne Rijnja via ([email protected]).

Ervaren Fiscalist Aangiftepraktijk

De vacature

KC Legal is op zoek naar een ervaren fiscalist vanaf 2 jaar relevante werkervaring voor de internationale aangifte praktijk.

Over KC Legal

KC Legal is een vooraanstaand internationaal belastingadvieskantoor gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. Ons dynamische team werkt intensief samen om onze cliënten maatwerk te leveren van de hoogste kwaliteit.

Profiel

Als ideale kandidaat beschik je over een uitstekende cijferlijst en ben je afgestudeerd of in de afrondende fase van je HBO/WO-studie fiscaal recht of fiscale economie. Je bent ambitieus, hands-on en heb je een goede beheersing van de fiscale vaktechniek en de Nederlandse en Engelse taal. Relevante werkervaring vanaf twee jaar is vereist.

Werkzaamheden

Je werkzaamheden bestaan uit de ondersteuning van onze van Tax Compliance afdeling waar je medeverantwoordelijk zal zijn voor de voorbereiding en controle van gecompliceerde (Vpb) belastingaangiften en BTW-aangiften voor multinational ondernemingen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de Master en Local Files, het indienen van Country by Country reports en notifications, het doen van DAC6 rapportages en het verrichten UBO registraties. Daarnaast zal je onze adviseurs bijstaan in de advisering van cliënten en discussies met de Nederlandse belastingdienst.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met Timo Ponsioen. Om te solliciteren kun je je sollicitatiebrief, cijferlijst en curriculum vitae sturen naar [email protected].

Senior VAT Manager

De vacature

KC Legal is op zoek naar een Senior VAT Manager.

Over KC Legal

KC Legal is een vooraanstaand internationaal belastingadvieskantoor gevestigd op de Zuidas in Amsterdam. Ons dynamische en ambitieuze team werkt intensief samen om onze cliënten maatwerk te leveren van de hoogste kwaliteit.

Profiel

Je bent verantwoordelijk voor alle BTW gerelateerde vraagstukken van onze klanten zowel inhoudelijk als mede in het onderhouden en verdiepen van de klantrelaties, je haalt nieuwe projecten binnen en je hebt ervaring met het efficiënter maken van BTW rapportages. Je bent goed in netwerken en het opbouwen van duurzame relaties. We vinden het belangrijk dat je goed in ons team past, je bent ambitieus en bovenal ben je bereid om de markpositie van KC Legal te verbeteren.

Functie eisen

Je hebt ruime ervaring op het gebied van BTW advisering, binnen een adviesorganisatie en/of het bedrijfsleven. Je hebt een master fiscaal recht of fiscale economie behaald. Je hebt commerciële inzichten, bent klant georiënteerd, analytisch maar ook een creatieve denker. Je beschikt over management skills, je houdt van uitdagingen en het oplossen van problemen. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving met hoogstaand en kwalitatief internationaal belasting gerelateerd werk. Je komt te werken in een jong en ambitieus team. Er is ligt een grote focus op persoonlijke ontwikkeling door het aanbieden van interne en externe trainingen. Wij bieden een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie of solliciteren?

Voor meer informatie over deze vacature neem je contact op met [email protected].